Markedsanalyse

Analyse af det offentlige marked

Vidste du at:

  • 60 procent af alle indkøbskroner i Danmark bliver anvendt af det offentlige?
  • Og at markedet vokser?
  • Inden for 6 år vil det årlige forbrug stige fra kr. 400 mia til et sted mellem  kr600 og kr. 800 mia?

Det gør naturligvis det offentlige til en interessant kundebase.En gennemsnitlig dansk kommune har cirka 5500 medarbejdere og et forbrug uden lønkroner på kr. 1,5 til 2 milliarder?

I dårlige tider lukker en kommune ikke. Det kan godt være at de spænder livremmen ind, men de går ikke konkurs.

Oxe & Co kan hjælpe dig med at analysere det offentliges forbrug i din branche. Vi skaffer dig en oversigt over hvilke leverandører kommunen eller regionen anvender på dit faglige felt og derudover skaffer vi dig også en oversigt de beslutningstagere, som har bestilt arbejdet.

Kontakt os bare

…vi bider ikke

Analyse af det private marked

Når dine kunder er private virksomheder, er der også måder at få informationer på. Disse er ofte noget mere tidskrævende, men absolut nødvendige for at få nye kunder ved hjælp af et effektivt salgsarbejde.

Vi foretager en detaljeret segmentering af de typer af kunder du prioriterer, og kontakter hver enkelt, med henblik på at få navn på en beslutningstager, og også at blive klogere på hvad de prioriterer hos deres leverandører.

Du modtager en detaljeret liste over hvem der er beslutningstager i hver enkelt virksomhed, og hvad du skal være opmærksom på når du er leverandør.

Og så er det i gang med salget.

Open Source søgning

En af vores spidskompetence er at finde informationer, uanset om det er i offentligt eller privat regi.

Langt de fleste virksomheder har et behov for at følge forskellige kunder, eller leverandører lidt mere minutiøst. Det kan være at have et kontinuerligt fokus på hvem der er medarbejdere, hvem der ikke længere er medarbejdere, hvad de skriver på diverse sociale platforme deres regnskaber osv. Alt sammen vigtig viden, som det tager tid at indsamle selv. Det er vi eksperter i. Hvis det findes online, så finder vi det!

Kontakt os i dag

Mulighederne er mange, og kreativiteten stor. så brug os, så I ikke går glip af noget.

Sammen finder vi ud af hvilke oplysninger der er vigtige for dig.

Nysgerrig: Ring til mig på 60939282

Andre services

Hvis du er bedre til dit fag end at sælge, kan vi også hjælpe dig med salget og mødebookingen – det kan du se andre steder på vores hjemmeside.

Hvis du bare godt kunne tænke dig at blive bedre til salg, kan vi også give dig et one2one salgstræningskursus.