Mødebooking

Professionel Mødebooking

Uden erfaring kan det være svært at ramme de rigtige potentielle kunder på den rigtige måde og på det rigtige tidpunkt.
At indføre dit produkt på markedet kræver dialog med potentielle forbrugere af produktet – og her er mødebooking en god vej.

Hos Oxe og Co. kan vi tilbyde dig erfaring og ekspertise på området. Vi har stor viden og vores konsulenter er vant til og trænet i at arbejde med opsøgende salg – herunder at selektere og udvælge mål i mange forskellige brancher og markeder.

Vi kan derfor være din nye samarbejdspartner, som sikrer dig kontakt til relevante potentielle kunder med både det menneskelige og det forretningsmæssige aspekt in mente.

Vi sikrer dig en professionel tilgang til dit produkt og med fokus på kvalitet og respekt for din virksomhed og de værdier, som du/I står for.

Et godt samarbejder skaber gode resultater

Hos Oxe og Co. vægter vi et tæt og godt samarbejde mellem konsulent og kunde højt. Vi mener, at det er det bedste udgangspunkt og grobund for et succesrigt resultat.

For at opnå et godt samarbejde er det vigtigt at lære hinanden at kende, så der kan opstå en gensidig fortrolighed og så Oxe og Co.’s konsulent kan identificere sig med jeres produkt eller ydelse og herigennem repræsentere både det, og virksomheden, på bedst mulig måde.

En konsulent, som er fortrolig med kundens produkt, har ligeledes bedre forudsætninger for løbende at kunne tilpasse mødebookinger – herunder længde og antal af møder.

Kontakt

Har du behov for mødebooking fra erfarne konsulenter med både menneskelige og faglige kompetencer, så giv os et kald på tlf.: 60939282 eller smid en mail af sted til cs@oxeogco.dk

Kontakt os bare

…vi bider ikke