Rekruttering af sælgere fra Oxe & Co.

En succesfuld rekruttering af din kommende sælger eller salgschef, kan være helt afgørende for din virksomheds videre udvikling.

I Oxe & Co kan vi godt have en hang til sportsmetaforer og i den sammenhæng ser vi sælgeren som angriber på dit fodboldhold: Det er holdet der skaber succesen, men angriberen der scorer målene. Og selv det bedste hold vinder ikke, hvis der ikke bliver scoret mål.

Derfor hjælper vi dig med at finde den rigtige kandidat – det er noget som vi har mere end ti års erfaring med.

Før vi kommer så langt, har vi haft en grundig snak med dig, så vi kender dine og din virksomheds specielle behov – dem vil vi nok udfordre dig på.

Selve processen er grundig – vi starter op på egen hånd, men når den endelige kandidat skal udvælges er du altid med.

Når kandidaten starter hos dig, følger vi med på sidelinjen og kandidaten er ”vores kandidat” de første tre måneder. Vi kan sagtens finde på at arrangere samkørsel, hvor vi tager et par salgsmøder sammen med kandidaten. Dette sker altid efter aftale med dig – og koster ikke ekstra.

Er du blevet nysgerrig? Så ring til Claus på 60939282 og få en snak om hvordan vi kan skabe værdi for din virksomhed.

Headhunting

Vi foreslår altid, vi er en del af dit salgsteam … 2 dage over en 14 dags periode. Så lærer vi dig at kende, chefen ( som jo naturligvis også kan være dig ), vi får indtryk af dig og din virksomhed gennem egne oplevelser, lytter, studerer og observerer … og så lægger vi en plan for ansættelsen af din ( næste ) sælger. Vi sætter annoncen op, vi implementerer kampagnen, vi tager mod alle ansøgninger, vi grovsorterer, finsorterer, tester, tager samtaler … og så præsenterer vi dig for top 2 eller 3.

Hver salgsopgave kræver sin kvinde … eller mand. I hvert fald sin type. Du får garanti for de resultater, vi skaber, vi plejer din nye profil de første måneder … og vi hjælper også med at sætte mål, styre adfærd og rutiner, som vi VED understøtter al succes ved en ansættelse. Når vi har forestået ansættelsen af din nye sælger, inkluderer øvelsen efterfølgende samkørsel, månedlig evaluering de første 6 mdr. ( telefon, møder etc. ) og masser af tips og tricks til såvel sælger som chef.

Kontakt os bare

…vi bider ikke