Pålidelig telemarketing

Uden erfaring kan det være svært at ramme de rigtige potentielle kunder på den rigtige måde og på det rigtige tidpunkt.
At indføre dit produkt på markedet kræver dialog med potentielle forbrugere af produktet – og her er mødebooking eller telesalg en god vej.

Syretest dit produkt

Har du et fysisk produkt du ikke kan få ud på hylderne? Hos Oxe & Co. har vi stor erfaring med at ringe ud til udvalgte kunder og tilbyde at sende dit produkt som en vareprøve.

Processen er altid lærerig og konstruktiv, da vi får en masse svar ude fra dine potentielle kunder. Vi tager os nemlig af hele den telefoniske proces der gælder introduktion, “salget” af vareprøven og ikke mindst opfølgningen efterfølgende.

Telesalg eller mødebooking

Hos Oxe og Co. kan vi tilbyde dig erfaring og ekspertise på området. Vi har stor viden og vores konsulenter er vant til og trænet i at arbejde med opsøgende salg – herunder at selektere og udvælge mål i mange forskellige brancher og markeder. Vi kan derfor være din nye samarbejdspartner, som sikrer dig kontakt til relevante potentielle kunder med både det menneskelige og det forretningsmæssige aspekt in mente.

Vi sikrer dig en professionel tilgang til dit produkt og med fokus på kvalitet og respekt for din virksomhed og de værdier, som du/I står for.

Kontakt os bare

…vi bider ikke